Infotilaisuudet 2018

Jekku ry järjestää vuoden 2018 aikana useita yhdistyksen jäsenille ja keskustan toimijoille tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa nostetaan esille ajankohtaisia ja tärkeitä asioita. Tilaisuuksien alustava aikataulu ja aihealueet ovat seuraavat:

Ke 7.3. Jyväskylän keskustavisio 2030 Jyväskylän kaupunginkirjastolla, Minnansalissa. 

Yhteistyössä Keski-Suomen kiinteistöyhdistyksen kanssa. Tilaisuus suunnattu erityisesti taloyhtiöiden edustajille ja muille kiinteistönomistajille.

Omaleimainen kaupunkikulttuuri on entistä merkittävämpi kaupunkikeskustan vetovoimatekijä. Elinvoimaisessa keskustassa viihtyvät niin jyväskyläläiset kuin muualtakin tulleet ja sen kehittämisessä tarvitsemme innovatiivista ja innostunutta yhteistyötä. Tule keskustelemaan ja kuulemaan lisää. Aiheesta kertomassa Jyväskylän kaupunginarkkitehti Leila Strömberg ja Elävä Kaupunkikeskusta ry:n puheenjohtaja Mari Pitkänen

Ti 13.3. 7.45.-9.00 Yrittäjän aamukahvit: Jyväskylän keskustan kehittäminen

Yhteistyössä Jyväskylän Yrittäjien kanssa.

Jyväskylän keskusta on murroksessa. Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n puheenjohtaja Mari Pitkänen kertoo kaupunkikeskustan toimintojen uudesta organisoimisesta: kävelykeskustan katurakentamisesta, tapahtumista, pysäköinnistä, asumisesta ja liikenteeseen liittyvistä asioista. Hän on erityisen innokas kuulemaan, mitä kokemuksia ja toiveita yrittäjillä on kehittämisen suunniksi.

Jyväskylän Yrittäjien sekä Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Johanna Soilu kertoo yrittäjien tapahtumista ja yhteistyöstä.

Ti 8.5.2018 klo 8-10 Nikolainkulma, Nikolainsali

Aiheena tapahtumakaupunki Jyväskylä ja kävelykadun toiminnot. Tule kuulemaan, mitä Jyväskylässä tapahtuu kesän aikana ja miten niihin on hyvä varautua. Keskustelua alustamassa Jyväskylän kaupungin tapahtumatoiminnan markkinointipäällikkö Jaana Ruponen ja asiakaspalvelupäällikkö Anne Heikkinen Jyväskylän kaupungilta. Ilmoittautuminen pe 4.5. klo 14 mennessä info@jekku.fi

Ti 29.5.2018 klo 8-10 Vanha Freda

Aiheena Jyväskylän keskustan turvallisuus ja viihtyisyys. Miltä Jyväskylän keskustassa näyttää tänään? Turvallisuusasioista keskustelemassa mm. poliisi ja keskustan vartiointiliikkeen edustajia sekä kaupungin sosiaalitoimen työntekijöitä. Ilmoittautuminen 22.5. klo 14 mennessä info@jekku.fi. 

Kesäkuu: Torisuunnittelu

Syyskuu: Syysstartti tapahtumajärjestäjille

Lokakuu: Liikenne ja pysäköinti

Aikataulut tarkentuvat vielä ja muutokset ovat mahdollisia.