Turvatunnekoulutus ti 17.3. PERUTTU

Turvatunnekoulutus ti 17.3 on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mikäli aihe kuitenkin kiinnostaa ja haluaisit vastaavanlaista koulutusta tai muuta koulutusta, ota yhteyttä info@jekku.fi

Jekun aamukahvit ke 19.2.2020

Jekun jäsenten aamukahvit.

Jutellaan yhteismarkkinoinnista ja tämän vuoden tapahtumista, kuten Jyväskylän päivistä maaliskuun lopulla, Kevätkarkeloista huhtikuun lopulla, Valotunneista syksyllä 2020 sekä kaikesta muusta Jyväskylän keskustaan liittyävästä ajankohtaisesta asiasta. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Tee parempi videoita -koulutus ti 3.3.2020

Videot ovat nykyään arkipäivää yrityksen markkinoinnissa, erityisesti sosiaalisessa mediassa. Mutta kuinka tehdä sellaisia videoita, että niitä katsotaan ja että niistä jää olennainen viesti mieleen? Videoissa saa näkyä tekijöiden persoonallisuus, mutta hyvä laatu varmistaa sen, että niitä myös katsotaan mielellään ja suositellaan muillekin.

Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry järjestää Jyväskylän keskustan yrittäjille ja toimijoille Tee parempia videoita -koulutuksen. Koulutuksen mahtuu max 20 hlö, jotta koulutuksen tavoitteet voidaan saavuttaa mahdollisimman hyvin.

VIDEOIDEN TEKO
– Käsikirjoitus
– Valo
– Ääni
– Kuvakoko ja -kulma
– Mitä kuvaan?
– Tuotantokalenteri

KALUSTO
– Kännykän hyöytykäyttö
– Miten saat kamerasta vielä paremman videoiden käyttöön.
– Millä ja kuinka editoin?

KANAVAT HALTUUN
– Youtube
– LinkeDin
– Instagram ja Instagram stories
– Facebook ja Facebook stories
Mitä ja miten näitä kanavia kannattaa käyttää videoiden julkaisuun

Koulutuksen aika ja paikka: Ti 3.3.2020 klo 17.30 alkaen Crazy Town, Väinönkatu 9.

Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu. Koulutuksen kesto noin kolme tuntia.

Hinta: 75 € + alv. /Jekun jäsenet ja 100 € + alv. /ei jäsenet

Lisätietoa jäsenyydestä: https://jekku.fi/liity-jaseneksi/

Kouluttajana toimii videoammattilainen Jarkko Jortikka, jolla on yli 13 vuoden ura videoiden parissa. Uraan sisältyy yritysvideoita, televisiotuotantoja ja yli 30 miljoona katsomiskertaa Youtubessa.

Koulutuksen järjestää Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Lisätietoja minna.kankainen@jekku.fi

Ilmoittautuminen Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Turvatunnekoulutus Jekun jäsenille 17.3.2020

Haastavan asiakkaan kohtaaminen

Tunnetko työssäsi pelkoa tai epävarmuutta? Onko sinulla toimintamallit haastaviin asiakastilanteisiin? Oletko päässyt puhumaan mieltäsi askarruttavista uhkaavista tilanteista?
Jos edellä olevat kysymykset koskettavat sinua ja saavat sinut ajattelemaan – Tervetuloa mukaan uudenlaiseen ja työkaluja arkeen antavaan koulutukseen!
Ajankohta ja paikka: Ti 17.3.2020 klo 17.30-20.30 Crazy Town, Väinönkatu 9
Kesto: 3 h
Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelu henkilöstölle
Uhkatilanteet ovat usein enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Tämän vuoksi koulutuksessa pureudutaan ryhmäläisten turvattomuutta/ epävarmuutta aiheuttaviin tunteisiin ja koulutus on hyvin vuorovaikutteista ja keskustelevaa. Koulutuksen aikana opitaan ymmärtämään tunteiden vaikusta toimintaan ja ajatteluun sekä omien tunteiden (ajatusten) hallintaan sekä perehdytään sanalliseen ja sanattomaan viestintään.
Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:
Teoria: Safe-Speak – turvallinen kokonaisviestintä
Ajattelun ja tunteiden vaikutus haastavassa tilanteessa
Haastavan henkilön lukeminen
Stressin vaikutus uhkatilanteessa
Kouluttaja: Tomi Sikanen, T-Safe turvakoulutus, turvallisuuskouluttaja
Tomi Sikanen on toiminut rikosseuraamusalalla 18-vuotta ja perehtynyt työnsä kautta ihmisten aggressiokäytökseen ja niiden syihin. Oman yrityksen kautta koulutuksia vuodesta 2004 monille eri henkilöstöryhmille;  sosiaali- ja terveysala, hoiva-ala, koulutoimi, kaupan- ja palvelunala, lehdenjakajat, vartijat, järjestyksenvalvojat, jne.
Koulutuksissa pyritään puhumaan asioista oikeilla nimillä ja kansankielellä. Jokaisen osallistujan on saatava koulutuksesta konkreettista hyötyä. Vaikka koulutuksen aiheena  ovat uhka- ja kriisitilanteet– koulutuksessa tulee viihtyä!  Tässä tavoitteessa T-Safe on onnistunut palautteiden perusteella mainiosti
Koulutuksen hinta on 40 € + alv./Jekun jäsenet ja 60 € + alv./ei-jäsenet.
Lisätietoa Jekun jäsenyydestä: https://jekku.fi/liity-jaseneksi/
Koulutuksen mahtuu max 20 hlö, jotta koulutuksen tavoitteet voidaan saavuttaa mahdollisimman hyvin. Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu.
Koulutuksen järjestää Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Lisätietoja minna.kankainen@jekku.fi
Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Jekun vuosikokous to 19.3.2020

Jekun sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 19.3.2020 klo 8.00 alkaen Crazy Townilla. Kokouksen yhteydessä järjestetään myös Google My Business -koulutusta yhdistyksen jäsenille. Tervetuloa!