Nyt nautitaan! Ravintolat ja kahvilat avaavat jälleen ovensa

Tervetuloa taas nauttimaan Jyväskylän keskustan ihanasta, elävästä ja hurmaavan maukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta! Ravintolat ja kahvilat saavat jälleen avata ovensa asiakkaille kesäkuun 1. päivä. Ja saman tien päästään myös terasseille istumaan. Mikä odotettu hetki ♥

Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry kokoaa tietoa kaikkien Jyväskylän keskustan ravintoloiden uudelleen avaamisesta yhteiseen Facebook-tapahtumaan. 

Ravintola- tai kahvilayrittäjä, haluatko mukaan tapahtumaan? Voit julkaista tietoa avaamisesta tapahtumassa täysin vapaasti. Pyydä tapahtuman rinnakkaisjärjestäjäoikeutta tai tee suoraan päivitys.

 

 

 

Kerro mielipiteesi ja näkemyksesi Jekun toiminnasta!

Vastaa Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n eli Jekun jäsenille osoitettuun kyselyyn. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa jäsenten toiveita, ajatuksia ja kehittämisideoita yhdistyksen toimintaa koskien.

Toivottavasti sinulta liikenee hetki kyselyn täyttämiseen! Kyselyn täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Näistä asioista kysellään mielipidettäsi:
1. Jekun toiminta
2. Jekun jäsentiedotus
3. Jyväskylän sydämessä -brändi

Kyselyn perusteella toimintaa voidaan kehittää jäsenten toivomaan suuntaan ja tarpeita vastaavaksi. Toivomme vastauksia pe 22.5. mennessä. Voit myös aina laittaa palautetta ja toiveita Jekulle sähköpostilla minna.kankainen@jekku.fi tai p. 0405488480

Voit jättää vastauksesi myös nimettömänä. Kiitos vastauksistasi ja aurinkoa kevääseen!

Linkki kyselyyn

******

Jekun toiminnan tarkoituksena on vahvistaa Jyväskylän keskustan vetovoimaa sekä positiivista mielikuvaa keskustasta. Toimintaamme kuuluu mm. verkostoitumis-, koulutus- ja infotilaisuuksia jäsenille ja keskustatoimijoille, tiedotusta jäsenille, medialle ja yhteistyökumppaneille, aloitteita, kannanottoja, yhteismarkkinointia ja yhteisiä tapahtumia.

Vuoden 2019 loppukesällä lanseerattiin Jyväskylän sydämessä -brändi, jonka tarkoituksena on tuoda esille kuluttajia kiinnostavaa sisältöä Jyväskylän keskustasta sekä vahvistaa myönteisiä mielikuvia.

Etäaamukahvit keskiviikkoisin klo 9.00

Jekku järjestää viikosta 17 alkaen viikottain avoimet etäaamukahvit keskustan toimijoille.

Ajatuksena on, että kahveilla jaetaan ajatuksia, kysymyksiä ja ideoita. Voi kahvitella hetken tai vähän pidemmän aikaa, tulla mukaan kerran tai joka viikko. Paikalla on ainakin toiminnanjohtaja Minna Kankainen.

Tämä on uusi toimintamuoto Jekulle ja tätä voidaan kehitellään tätä toiveiden ja ideoinnin mukaan.

Aika keskiviikkoisin klo 9.00

Kahvilinkki on avoin, tervetuloa kahvittelemaan!

 

Jekun uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 19.3.

Jekun vuosikokouksessa 19.3. yhdistykselle valittiin uusi hallitus. Hallituksen jäseniä ovat:

Pia-Maria Pohto (varalla Inka Nuutinen)
Kaisa Ristimella (varalla Tuula Smolander)
Pirkko Flinkman (varalla Janne Viitamies)
Hannu Mähönen (varalla Tarja Båga)
Aki Tuikka (varalla Laura Seijesvirta)
Juha Oksanen (varalla Maria Mäkelä)
Erika Nurmela (varalla Kaisa Lammi)
Aino Pohjoisenmäki (varalla Sanni Oranen)
Minna Kankainen, toiminnanjohtaja

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pia-Maria Pohto.