Ihanien Putiikkien kesäkamppis

Jokaisella yrittäjällä on varmasti oma voimalauseensa, joka auttaa selviämään hankalista ajoista. Tai yrityksellä on arvolupaus, joka on kaiken yritystoiminnan taustalla.

Haluamme nyt koota näitä näkyville! Ajatuksena, että voimalauseet tai arvolupaukset tuodaan esille yritysten näyteikkunoissa ja sosiaalisessa mediassa. Voimalauseet ja arvolupaukset tulostetaan Ihanat Putiikit ikkunateipeiksi ja niitä jaetaan sekä Ihanien Putiikkien somekanavissa että Jyväskylän sydämessä some-kanavissa. Ja mielellään jokainen putiikki myös jakaa toisten voimalauseita/arvolupauksia tai vähintään tykkää ja kommentoi niitä.

Mikäli haluat olla mukana tässä Ihanat Putiikit voimalause-/arvolupauskamppiksessa, laita oma voimalauseesi tai arvolupauksesi sähköpostilla minna.kankainen@jekku.fi pe 12.6. mennessä. Huomaathan, että tekstin ei kannata olla kovin pitkä, sillä se tulostetaan A3-kokoiseen teippaukseen ja sen pitäisi olla hyvin näkyvillä ohikulkijoille.

Kampanjaan osallistuvan yrityksen tulee olla Jekun jäsen ja täyttää Ihanat Putiikit -yrittäjän kriteerit (eli olla ketjusta riippumaton kivijalkamyymälä Jyväskylän keskustassa)

Jos sinulla on tästä jotain kysyttävää, niin otathan yhteyttä!