Turvatunnekoulutus Jekun jäsenille 17.3.2020

Haastavan asiakkaan kohtaaminen

Tunnetko työssäsi pelkoa tai epävarmuutta? Onko sinulla toimintamallit haastaviin asiakastilanteisiin? Oletko päässyt puhumaan mieltäsi askarruttavista uhkaavista tilanteista?
Jos edellä olevat kysymykset koskettavat sinua ja saavat sinut ajattelemaan – Tervetuloa mukaan uudenlaiseen ja työkaluja arkeen antavaan koulutukseen!
Ajankohta ja paikka: Ti 17.3.2020 klo 17.30-20.30 Crazy Town, Väinönkatu 9
Kesto: 3 h
Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelu henkilöstölle
Uhkatilanteet ovat usein enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Tämän vuoksi koulutuksessa pureudutaan ryhmäläisten turvattomuutta/ epävarmuutta aiheuttaviin tunteisiin ja koulutus on hyvin vuorovaikutteista ja keskustelevaa. Koulutuksen aikana opitaan ymmärtämään tunteiden vaikusta toimintaan ja ajatteluun sekä omien tunteiden (ajatusten) hallintaan sekä perehdytään sanalliseen ja sanattomaan viestintään.
Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:
Teoria: Safe-Speak – turvallinen kokonaisviestintä
Ajattelun ja tunteiden vaikutus haastavassa tilanteessa
Haastavan henkilön lukeminen
Stressin vaikutus uhkatilanteessa
Kouluttaja: Tomi Sikanen, T-Safe turvakoulutus, turvallisuuskouluttaja
Tomi Sikanen on toiminut rikosseuraamusalalla 18-vuotta ja perehtynyt työnsä kautta ihmisten aggressiokäytökseen ja niiden syihin. Oman yrityksen kautta koulutuksia vuodesta 2004 monille eri henkilöstöryhmille;  sosiaali- ja terveysala, hoiva-ala, koulutoimi, kaupan- ja palvelunala, lehdenjakajat, vartijat, järjestyksenvalvojat, jne.
Koulutuksissa pyritään puhumaan asioista oikeilla nimillä ja kansankielellä. Jokaisen osallistujan on saatava koulutuksesta konkreettista hyötyä. Vaikka koulutuksen aiheena  ovat uhka- ja kriisitilanteet– koulutuksessa tulee viihtyä!  Tässä tavoitteessa T-Safe on onnistunut palautteiden perusteella mainiosti
Koulutuksen hinta on 40 € + alv./Jekun jäsenet ja 60 € + alv./ei-jäsenet.
Lisätietoa Jekun jäsenyydestä: https://jekku.fi/liity-jaseneksi/
Koulutuksen mahtuu max 20 hlö, jotta koulutuksen tavoitteet voidaan saavuttaa mahdollisimman hyvin. Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu.
Koulutuksen järjestää Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Lisätietoja minna.kankainen@jekku.fi
Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.